Autoschade Hengelo

We hebben het allemaal wel eens: autopech. U komt op een dag bij uw auto en ziet zomaar een deuk in de autodeur, of misschien blijken de voorlampen stuk te zijn. Dat is dan zeer spijtig natuurlijk, maar er is meestal wat aan te doen! U kunt pogen de auto zelf te repareren, of u kunt hem afleveren bij de garage. Vaak vragen garages zeer hoge bedragen voor zelfs de meest simpele reparaties. Soms worden er bedragen op de factuur gezet die helemaal niet van toepassing zijn op uw problemen!  En dan vervolgens komt u er, in het ergste geval, achter dat de garage helemaal niet geaffilieerd is met uw verzekeringsmaatschappij. Dan wordt het dokken! Gelukkig zijn er ook autoschade bedrijven die eerlijk met hun klanten omgaan, en geen fortuin rekenen voor kleine klusjes. Autoschade specialist Hengelo is zo’n bedrijf!

Autoschade Specialist Hengelo

Bij Autoschade Nijland Hengelo weet u zeker dat u een goede prijs betaalt voor uw schadereparatie! Autoschade Nijland Hengelo is een bekende zaak in de regio. Het bestaat al sinds 1977, maar is door de jaren heen sterk gegroeid. Tegenwoordig heeft het maar liefst 9 medewerkers! Samen staan ze 24 uur per dag klaar om u uit de brand te kunnen helpen, ook in noodgevallen! Heeft u geen grote schade alleen zou u alsnog uw auto willen repareren? Natuurlijk kan dat ook! Autoschade Nijland Hengelo biedt ook kleine repareerservices aan, waaronder spot-repair service, restylen en raamreparatie. Het ethos van het bedrijf is dat zij écht op kwaliteit letten, zo ook met de kwaliteit van de service. Autoschade Nijland Hengelo heeft connecties met alle autoschade verzekeringsmaatschappijen in Nederland, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken voor onvoorziene problematiek. Daarnaast staat er bij Autoschade Nijland Hengelo een garantie van 7 jaar op de door hen herstelde schade. Succesvolle reparatie is dan ook gegarandeerd! Is de autoschade groot en lijkt reparatie een lange tijd te duren? Dan help Autoschade Nijland Hengelo u ook! Het is bij hen zeer gemakkelijk om een vervangauto te regelen. Dan bent u zo weer op weg! Hebt u autoschade opgelopen in de regio van Hengelo, bekijk dan snel hun website. Deze is hier te vinden: http://www.autoschadenijland.nl/. Hier zijn hun vele services nog eens op een rijtje gezet:

  • Autoschade Nijland Hengelo repareert zowel lichtte als grote autoschade voor een lage prijs!
  • Het bedrijf heeft banden met alle verzekeringsmaatschappijen van Nederland,
  • Kwaliteit gaat boven alles, ook in de service.
  • Een vervangauto lenen is altijd mogelijk!

Wat moet u doen?

Stel nou dat u kiest voor Autoschade Nijland Hengelo, wat moet u dan doen om met een afspraak met hen te regelen? Natuurlijk is het doordeweeks altijd mogelijk om bij het bedrijf zelf langs te gaan. Op de receptie wordt u te woord gestaan door Robert Stoelers en Ronald Heeregrave. Zij kunnen u steun bieden bij het aangeven van de reparatie. Er komt geen schade-expert van de verzekering aan te pas! Autoschade Nijland Hengelo regelt de communicatie met de verzekeringsmaatschappij voor u. Het geautomatiseerde systeem van het bedrijf neemt u vrijwel al het werk uit handen. Heeft u geen schade maar heeft u toch vragen over uw verzekering of auto? Kom dan gerust ook langs! We helpen u graag. Is het voor u lastig om bij de garage van Autoschade Nijland Hengelo langs te gaan? Dan kunt u natuurlijk telefonisch of via de mail contact met u opnemen. Bekijk onze website voor de contactinformatie. Het is ook mogelijk om een aanrijdingsformulier via onze website te downloaden. Als u deze ingevuld bij ons aanlevert dan verloopt het proces nog vlugger!