Bent u op zoek naar verplaatsbare windschermen? 

Bent u op zoek naar verplaatsbare windschermen? Dan bent u bij Premonta aan het juiste adres. Al jaren werken wij in de top van verplaatsbare windschermen. In deze korte tekst willen wij u graag wat meer vertellen over ons bedrijf en onze verplaatsbare windschermen. Zo heeft u een indruk van wat wij eventueel voor u zouden kunnen betekenen. Heeft u na het lezen van deze tekst desalniettemin toch nog vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen: onze medewerkers staan voor u klaar. Premonta is een onderdeel van de Ter Huurne Groep, en dat zegt u vast al het een en ander. Het is namelijk zo dat wij sinds 1973 de specialist zijn op het gebied van aluminium en glasgerelateerde producten. Al decennia werken wij aan de top en wij blijven onszelf continu verbeteren. Op die manier garanderen wij de hoogste kwaliteit en de meest duurzame producten. Wat onze verplaatsbare windschermen zo uniek maakt is hun mobiliteit: onze verplaatsbare windschermen kunnen op verschillende plekken op uw terras of tuin geplaatst worden. Het maakt in zo’n geval dan niet meer uit hoe de wind staat (of hoe hard hij waait), want u zit gegarandeerd uit de wind. Als u een beetje een beeld wilt krijgen over hoe dit dan te werk gaat, verwijzen wij u graag naar onze website. Dit is https://www.premonta.nl/. Hier vindt u behalve allerlei informatie over onze verplaatsbare windschermen ook een handig introductiefilmpje over het hoe en wat van onze verplaatsbare windschermen. Ook achtergrondinformatie over onze materialen en het bouwproces zult u daar aantreffen.

Ik zocht wanhopig naar verplaatsbare windschermen en was zeer blij met de service en kwaliteit van Premonta.

Behalve kwaliteit staan klantvriendelijkheid en service ook hoog bij ons in het vaandel. Bij al uw vragen of onzekerheden kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers beschikken over jarenlange ervaring en de juiste kwalificaties en zijn zodoende zeer geschikt om u te woord te staan en u te adviseren over onze producten. Wij doen er alles aan om uw bestelling conform uw wensen te realiseren. Deskundig en vriendelijk staan wij u te woord. Daarom kunnen wij ook buigen op positieve klantwaarderingen. Laat u overtuigen door de ervaringen van een recente klant: ‘ik was bezig een groot buitenevenement te organiseren en zocht daarvoor verplaatsbare windschermen. Na een lange online zoektocht wilde ik mijn pogingen eigenlijk al staken, maar gelukkig deed ik dat niet. Ik werd namelijk getipt over Premonta. Ik ben heel blij met de geleverde producten, en daarnaast was ook de service zeer professioneel. Als u ook op zoek bent naar verplaatsbare windschermen, dan kan ik dit bedrijf van harte aanbevelen. Ik ga zeker nog eens zaken doen met Premonta!’. Bent u benieuw geworden naar ons bedrijf? Neem dan snel contact op.

Neem vandaag nog contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Bent u op zoek naar verplaatsbare windschermen en is alleen het beste  goed genoeg voor u? Dan bent u bij Premonta aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt bellen, e-mailen of een berichtje achterlaten op de site. Bij Premonta kiest u voor:

  • De meest hoogwaardige producten
  • Een marktconforme prijs
  • Jarenlange ervaring en deskundigheid
  • Alle schermen zijn voorzien van gehard veiligheidsglas

Premonta is vooral een webshop. Niettemin beschikken wij ook over een uitgebreide showroom. Hier kunt u onze producten aanschouwen en zelf de kwaliteit inschatten. Kom dus vooral eens langs om onze producten te bekijken!