Dans kleding kind bij Costume Share

Als kind was ik al verzot op dans. Vanaf mijn kleuterjaren heb ik altijd fanatiek gedanst- van ballet tot streetdance. Dit ging door tot en met de middelbare school, maar door een blessure moest ik rond mijn 15e stoppen met dansen. Dit was een ware teleurstelling, aangezien ik echt talent had en dansen mijn passie was. Nog steeds ging ik veel naar dansvoorstellingen, maar zelf heb ik sinds die tijd niet meer gedanst. Nu heb ik een dochter die gelukkig ook helemaal gek is van dansen. Ik ga altijd mee naar haar danslessen en haar voorstellingen, en ze is recentelijk ook geselecteerd voor de wedstrijdgroep, wat natuurlijk helemaal tof is. Een van de leukste dingen vind ik de kleding en kostuums die bij dansen horen. Dans kleding kind kan erg schattig zijn wanneer kinderen een balletpakje met tutu aanhebben, of juist stoere broeken en een wijd T-shirt bij hiphop. Vooral bij dansvoorstellingen horen extravagante kostuums er een beetje bij, en ik kan me altijd verwonderen over mooie creaties. Kleding is echt een belangrijk onderdeel van een dansvoorstelling en bij mijn dochter merk ik ook dat als ze mooie danskleding aanheeft, dat ze dan ook gelijk lekkerder in haar vel zit. Toen ik aan mijn dochter vroeg wat ze wilde hebben voor haar verjaardag, zei ze dan ook vol enthousiasme dat ze graag nieuwe danskleding wilde hebben. Tot nu toe had ik alleen via haar dansschool kleding gekocht voor mijn dochter, maar aangezien dit wel een speciale gelegenheid was besloot ik op internet te zoeken naar een goede winkel voor dans kleding kind. Zodoende kwam ik op de website van Costume Share, http://www.costumeshare.nl/dans-kleding-kind, en via het tabblad dans kleding kind kwam ik veel goede informatie tegen. 

Het aanbod aan dans kleding kind bij Costume Share 

Via de website zag ik dat een paar van mijn favoriete merken te koop zijn bij de winkel van Costume Share, zoals: 

  • Papillon
  • Katz
  • Rumpf 
  • Freed of London 

Naast het feit dat de danskleding van deze merken er erg mooi uitziet, weet ik uit ervaring dat de kwaliteit ook erg goed is. Voor mij was het dus zeker een pluspunt dat deze merken te vinden zijn bij Costume Share. Dans kleding kind is de belangrijkste categorie bij deze winkel, wat goed was voor de zoektocht naar een leuk danspakje voor mijn dochter. Zodoende gingen we met de auto naar Amersfoort, de winkel was makkelijk te vinden en bij binnenkomst kregen mijn dochter en ik een lekker warm kopje thee. Daarna vroeg de verkoopster waar mijn dochter precies naar op zoek was, waarna ze erg goed werd geholpen. Ik vond alles er werkelijk prachtig uitzien, en mijn dochter keek haar ogen uit. Ook de prijzen vielen mee voor de kwaliteit die je er voor terugkrijgt. Uiteindelijk koos mijn dochter voor een oudroze balletpakje met subtiele tutu. Ook mocht ze van mij een nieuw paar dansschoentjes uitzoeken en natuurlijk koos ze voor een paar dat uitstekend past bij haar nieuwe pakje. Ze was er zo ontzettend blij mee, dat ze het gelijk aan wilde houden onderwerg naar huis. Dat mocht natuurlijk van mij, en ze kijkt dan ook erg uit naar haar volgende dansles wanneer ze aan al haar vriendinnetjes haar nieuwe outfit kan laten zien.

De perfecte match voor mijn dochter

In de categorie “dans kleding kind” zou ik zeker Costume Share aanraden. Naast dans kleding kind voor danslessen, hebben ze ook ontzettend mooie kostuums voor bij dansshows. Mensen die ook op zoek zijn naar dans kleding kind; mooie outfits voor een redelijke prijs, zou ik zeker aanraden naar Costume Share te gaan.