Doe eens mee met vechtsport in Oosterhout

Wilt u graag een vechtsport in Oosterhout leren? Waarom komt u voor deelname aan een ware vechtsport in Oosterhout dan niet eens bij ons langs? U vindt ons natuurlijk niet alleen in deze Brabantse stad, u kunt ook alles te weten komen over de mogelijkheden en kosten van deze vechtsport in Oosterhout op fightinshapeoosterhout. Wij bieden trainingen aan voor de allerjongsten tot aan de alleroudsten. We maken geen onderscheid qua leeftijd, het komt uiteindelijk neer op uw instelling. Is uw conditie op orde, hebt u al enige ervaring en wat wilt u eigenlijk leren van een cursus vechtsport in Oosterhout? Wellicht wilt u enkele technieken leren zodat u zich beter kunt verdedigen. Natuurlijk is het te hopen dat u het nooit in de praktijk hoeft te brengen, toch is het voor velen, in het bijzonder voor vrouwen, geen overbodige luxe. Het gaat er ook niet zo zeer om dat u weet wat u kunt doen in een dergelijk geval, het zal namelijk een stuk zelfverzekerder overkomen in het dagelijkse leven. We bouwen dan ook niet aan uw kracht en conditie maar ook aan uw zelfvertrouwen. Klinkt u dat allemaal als muziek in de oren? Maak dan eens een afspraak voor een proefles en vergeet ook niet om al uw vragen eerst via de mail of telefoon aan ons te stellen. Die eerste proefles is trouwens altijd gratis. Meldt u eens aan en vergeet niet om trainingskleren mee te nemen, we stellen u tijdens die eerste les graag op de proef.

Vechtsport in Oosterhout is goed voor de conditie en uw weerbaarheid

Er wordt vechtsport in Oosterhout gegeven in Arkendonk en het Hanze college, respectievelijk op maandagen en woensdagen mits er voldoende animo is. Houdt daarom de site en Facebook in de gaten zodat u weet u niet voor een dichte deur komt te staan. De vechtsport in Oosterhout die wij geven is een vorm van boksen en kickboksen. Dat betekent dat u niet alleen leert stoten en ontwijken maar ook leert trappen. Het gaat daarbij om de verdedigende rol. Er wordt vaak gezegd dat de beste verdediging de aanval is. Dat is bij vele sporten wellicht het geval maar bij een vechtsport valt dat te betwijfelen, tenzij het natuurlijk een wedstrijdelement kent. Op straat kunt u niet zomaar iemand gaan aanvallen en daarom leert u uzelf te verdedigen als er iets gebeurt. Natuurlijk mag u slaan en schoppen als er daadwerkelijk sprake is van een aanval. Daarom leert u diverse verdedigingstechnieken:

  • Hoe ontkomt u aan uw aanvaller?
  • Hoe kunt u uzelf bevrijden uit een bepaalde greep?
  • En hoe schakelt u uw opponent snel en effectief uit?

Wilt u een duidelijk praktisch antwoord op deze vragen? Kies dan voor vechtsport in Oosterhout en vergeet u dus niet even aan te melden. Wij zorgen vanzelfsprekend over alle trainingsaccessoires. Denk aan boksballen, handschoenen en beenbeschermers.

Hopelijk hoeft u deze technieken nooit in het echt te gebruiken!

Het is in principe niet de bedoeling dat men tijdens de vechtsport in Oosterhout tegen elkaar vecht. U zult vooral oefenen op de boksbal en er is ook een grote rol weggelegd voor de conditie. Zonder een goede conditie als basis kunt u namelijk niet erg veel beginnen. Een stukje krachttraining kan waarschijnlijk ook geen kwaad. Die basis kan sneller gelegd worden dan u denkt, zeker als u tweemaal per week langskomt voor de vechtsport in Oosterhout. Nogmaals: hier gaat u beslist geen spijt van krijgen. Kom samen met vrienden, uw geliefde of zelfs uw kinderen langs. Er valt voor iedereen wel iets te leren! Lees meer…