Een trouwring in Arnhem kopen

Afgelopen jaar heb ik mijn vriendin ter huwelijk gevraagd. We zijn bijna vijf jaar samen en zijn al die tijd erg gelukkig met elkaar. Ik ontmoette haar op mijn werk. Zij gaf een training voor nieuwe medewerkers en ik gaf daar een presentatie over de afdeling waar ik werkte. Na de presentatie raakten we in gesprek en hadden een erg leuk gesprek. Ik kwam haar een paar weken later tijdens een borrel op werk weer tegen en hadden toen weer een leuk gesprek samen. We hadden afgesproken om eens wat met elkaar te gaan drinken en sindsdien ging het erg snel en zijn we een koppel. De laatste drie jaar wonen we samen en dat bevalt erg goed. Ik wist dat mijn vriendin graag wilde trouwen en ik wilde dat ook graag. Ik liep al een paar maanden met de gedachten om haar te vragen, voordat mijn vriendin een aantal hints gaf. Mijn vriendin wilde graag dat ik haar vroeg, maar ik wachtte op een mooi moment. We hadden een vakantie naar Bali geboekt en daar wilde ik haar vragen op het strand bij een zonsondergang. Een paar dagen van te voren hadden we al over het strand gelopen, zodat ik een mooi plek kon uitzoeken. Hier vroeg ik haar ten huwelijk en gelukkig wilde zij dit ook. Op het strand gaf ik haar de verlovingsring, maar ik wist dat een trouwring lastiger zou worden. Zij wilde graag de ring gebruiken die haar oma ook gebruikt had, maar die ring was al een aantal maanden kwijt. Mijn plan was om een trouwring in Arnhem te kopen en dan zelf ringen uit te zoeken. Er zijn verschillende juweliers waar je een trouwring in Arnhem kan kopen, maar zij wilde echt het liefste de ring van de familie gebruiken.  

Bij Juwelier de Tijd de trouwring in Arnhem laten maken

We hadden lang gezocht thuis, maar konden de ring niet vinden. Ik stelde voor om te kijken voor een trouwring in Arnhem, want we moesten toch ringen hebben. Online zochten we waar we een trouwring in Arnhem konden kopen en kwamen toen de website juwelierdetijd.nl tegen. We lazen op de website dat we hier ook trouwringen konden laten maken. Misschien kon deze juwelier een trouwring maken die geïnspireerd is op haar opa’s oude ring. We bezochten Juwelier de Tijd, om te zien welke ringen te koop waren en om te bespreken of ze voor ons een ring konden maken. Ze hadden veel mooie ringen te koop, maar wij wilde liever de ring voor mijn vrouw laten maken. Gelukkig hadden we een foto waar de ring goed op te zien was. De juwelier gaf aan dat ze hiermee een vergelijkbare trouwring in Arnhem konden maken. We kozen voor een aantal kleine veranderingen, zodat de ring er moderner uitzag. Aangezien we niet de echte ring konden gebruiken, wilde we eentje die er op leek, maar niet hetzelfde was.

Erg blij met de trouwring

Een trouwring in Arnhem laten maken was een goed idee. De ring is erg mooi geworden en was ongeveer dezelfde prijs als een vergelijkbare ring. Mijn vrouw had het liefste de echte ring willen gebruiken, maar dit is een mooi alternatief. Wij hebben een trouwring in Arnhem laten maken bij Juwelier de Tijd:

  • De trouwring is erg mooi en lijkt erg op de originele ring
  • Al onze aanpassingen en wensen konden in de ring verwerkt worden
  • Ze hebben ook veel mooie ringen te koop die al gemaakt zijn
  • Het maken van een ring was niet veel duurder dan een bestaande kopen