Een vacature bedrijfsjurist uitzetten

Wanneer u voornemens bent om een vacature voor een bedrijfsjurist uit te zetten, dan is het goed om te bepalen op welke manier u dit traject in wilt gaan. Het werven van goed personeel is één ding, maar het werven van zeer specifiek personeel kan een intensief traject zijn. Het vinden van geschikte kandidaten en het selecteren van de juiste kandidaat uit alle inzendingen is zeer lastig. Het kost enorm veel tijd en daarbij stelt u vaak uw eisen op, die leidend zijn voor het selecteren van de kandidaten uit de stapel sollicitaties. Het wil daarmee alleen niet zeggen dat u echt de beste kandidaat voor de functie selecteert. Het resultaat kan leiden tot het vertrek van iemand die is geselecteerd na een lange en kostbare selectieprocedure. Uit eindelijk bent u dan weer terug bij af en kunt u op nieuw beginnen. Een vacature voor bedrijfsjurist is dan ook een vacature die u beter kunt uitzetten bij een gespecialiseerde bemiddelaar voor juristen en advocaten. T&P Legal is zo’n bemiddelaar en zij zijn zeer bedreven in het werven van personeel voor de vervulling van dit soort specialistische vacatures.

Een vacature voor bedrijfsjurist onderbrengen bij T&P Legal

Wanneer u de vacature voor bedrijfsjurist gaat uitzetten, dan is het heel goed om de hulp van T&P Legal al in te schakelen. Samen met u bekijken zij naar de opgestelde vacature voor bedrijfsjurist en waar nodig kan hier extra informatie worden toegevoegd of kan de vacature aan gescherpt worden. T&P Legal is als bemiddelaar bedreven in het vinden van juridisch personeel, waarbij zij weten waar de juristen en advocaten die een andere functie zoeken zich bevinden. Het is ook mogelijk om via hen de vacature voor bedrijfsjurist te laten vervullen met een interim medewerker. Het voordeel van een interim medewerker in te zetten op de vacature voor bedrijfsjurist is:

  • De snelheid van het vervullen van de vacature
  • Een zeer capabele kandidaat
  • In overleg keuze uit meerdere kandidaten

Het netwerk van T&P Legal is groot en bevat bedrijfsjuristen en advocaten die allemaal van goed kaliber zijn. Deze mensen worden projectmatig ingezet voor de vervulling van een functie zoals die wordt geboden in uw vacature voor bedrijfsjurist. Het is echter ook mogelijk om op deze manier een vaste medewerker te krijgen of na verloop van tijd af te spreken dat de interim medewerker bij u in dienst komt. De vervulling van de vacature voor bedrijfsjurist is daarmee op verschillende manieren mogelijk. Wilt u toch dat de vacature wordt uitgezet via verschillende kanalen, dan neemt T&P Legal graag de werving en selectie van u over. Op die manier kunt u zich volledig focussen op dat waar u goed in bent en waar u voor uw bedrijf uw aandacht aan wilt geven en u bent er toch van verzekerd dat de werving voor een nieuwe medewerker volcontinu doorgaat. Het prettige aan deze totale dienstverlening, is dat u daarbij nog steeds leidend blijft. U geeft aan wat voor u de speerpunten zijn, waar het gewicht licht voor eventuele overwegende factoren en wat u belangrijk vindt dat de kandidaat aan kennis en kunde in huis heeft. Dit, samen met de expertise en vakkundige aanpak van T&P Legal zorgt ervoor dat uw vacature voor bedrijfsjurist snel kan worden ingevuld met een kandidaat die écht past bij u en uw organisatie.

Het inschakelen van T&P Legal

Op tplegal.nl staat de werkwijze van dit gespecialiseerde bureau voor werving en selectie van juristen en advocaten uitgebreid omschreven. Wilt u weten wat T&P Legal voor u kan betekenen, voor de invulling van een vacature voor bedrijfsjurist of wellicht voor een andere functie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie.