Een waterdispenser op kantoor

Elke ochtend drinken we met elkaar een heerlijk bakje koffie. De rest van de dag drinken we allemaal water. Dit vinden we erg lekker en daar voelen we ons goed bij. Het enige probleem bij ons op kantoor is dat de gezamenlijke keuken op de andere verdieping is. Hierdoor is de collega die de waterkan vult een lange tijd onderweg. Dit zorgt ervoor dat je veel tijd verliest om verder te werken. Want je weet hoe dat gaat. Als je dan naar de andere verdieping loopt kom je onderweg nog een collega tegen die je nog een mailtje moest sturen. Nu kan je deze boodschap net zo goed even persoonlijk doorgeven. Voor je het weet is het zo weer een half uur later.

Een waterdispenser bespaart ons veel tijd

Doordat we dus naar de andere verdieping moeten lopen zijn we veel tijd kwijt. Vooral als je in een gezellig kantoor werkt waar je veel contact hebt met elkaar. Op de andere verdieping werkt een andere afdeling en voor je het weet ben je met je collega’s in gesprek en vergeet je de tijd. Het is dus veel effectiever als er op dezelfde verdieping een waterdispenser staat. Hierdoor kan je gemakkelijk en snel je glas bijvullen. En dat voorkomt dus dat je een half uur kwijt bent om een kan water te vullen. Voor veel voor mensen is het lastig om weer verder te werken als ze helemaal uit hun concentratie zijn gehaald. Dan is dit apparaat dus een prima oplossing. Het heeft even geduurd voordat de waterdispensers werden aangeschaft maar ik ben er super blij mee dat hiervoor gekozen is. Hierdoor kan ik veel sneller en effectiever mijn werk doen.

Een dispenser is goed voor de gezondheid

Als werkgever wil je een gezonde levensstijl natuurlijk zo veel mogelijk promoten. Want een gezonde werknemer zal zijn werk langer volhouden. Bij sommige werkgevers krijg je dan ook een gratis sportabonnement of een gigantische korting hiervoor. Naast je werk heb je natuurlijk voldoende ontspanning nodig, voor veel mensen is dit sport. Het drinken van water is ook heel gezond. Door een waterdispenser te plaatsen op elke afdeling van het kantoor promoot je het drinken van water. Veel mensen zijn lui en als ze niet veel moeite hoeven te doen kiezen ze wat dichtbij is. Dan kiezen ze eerder voor water uit de waterdispenser dan naar de keuken te lopen. Als er veel mensen water drinken is het een fijne aanschaf voor de medewerkers. Als er klanten op kantoor komen staat het ook nog eens gastvrij als je gemakkelijk water kan pakken. Zet het apparaat in het zicht om iedereen te motiveren hiervan te drinken. Dankzij het herbruikbare materiaal van de flessen is het ook nog eens een milieuvriendelijke aanschaf. Maak gebruik van een waterdispenser als je:

  • Een gezonde levensstijl wil promoten onder je medewerkers
  • Promoot het water drinken op de werkvloer
  • Maak water drinken nog gemakkelijker
  • Een waterdispenser staat gastvrij voor klanten
  • Water is goedkoper dan een frisdrank machine
  • Het is een milieu vriendelijk alternatief

Het was opvallend hoeveel mensen er elke dag water drinken. Bij ons op kantoor is het dan ook geen gebruikelijke koffieronde elk uur maar worden de water glazen weer bijgevuld. Omdat de keuken op de andere verdieping is waren we hier veel tijd aan kwijt. Daarom zochten we naar een geschikte oplossing. Bij aqua & beans kan je heel gemakkelijk een waterdispenser aanschaffen. Hierdoor staat er nu op elke verdieping een waterdispenser. Iedereen die graag water drinkt kan dit dan gemakkelijk en snel uit deze watertank halen. Wil je ook gebruik maken van deze gemakkelijke oplossing? Lees dan verder op: https://www.aqua-beans.nl/water-dispenser. Lees meer…