Ga jij ook de black belt training volgen?

Bij Q.Consult kun je een black belt training volgen. De organisatie biedt de training aan op haar website: qcpp.nl. Bij de organisatie werken medewerkers die alles weten van Lean Six Sigma. Deze term heb je de laatste tijd vast wel eens gehoord. Veel bedrijven werken er al mee. Het is gericht op veranderingen binnen bedrijven. Hoe dat precies werkt zal verderop in dit artikel toegelicht worden. Bij qcpp kan nu ook een black belt training gevolgd worden. Dit is een training die nauw samenhangt met Lean Six Sigma. Dit artikel is vooral gericht op mensen die geïnteresseerd zijn in het volgen van een black belt training bij qcpp.

Voor wie is een black belt training nuttig?

Lean Six Sigma is een gecombineerde methode. Het gebaseerd op de methode Lean en op de methode Six Sigma. Deze methodes zijn een tijdje terug in het leven geroepen om veranderingen binnen organisaties plaats te laten vinden. Ieder bedrijf streeft immers naar een efficiënter werkproces en naar het verhogen van de kwaliteit van haar producten of diensten. Dit leidt uiteindelijk allemaal tot een grotere winst en dat is wat we allemaal willen! Deze veranderingen vinden natuurlijk niet vanzelf plaats. Vaak is er binnen een bedrijf een aangewezen persoon die de verandering als het ware leidt. Dit is ook de persoon voor wie de black belt training een goede optie is. Veranderingen in gang zetten vereist namelijk een hoop kennis, kunde en misschien zelfs een beetje ervaring. Dit alles leer je tijdens de black belt training van qcpp. Na deze training weet je precies hoe je zo’n verandering kunt laten plaatsvinden. Ook leer je hoe je het team moet begeleiden. Je gaat immers niet in je eentje een verandering realiseren. Alle neuzen moeten dezelfde kant op staan. Je leert hoe je hier als projectleider of changemanager voor kunt zorgen en ook hoe je dit kunt behouden. Je zult ervaren dat successen gevierd moeten worden om medewerker gemotiveerd te houden. Veel meer van dit soort feiten en overige kennis komen aan bod tijdens de black belt training van qcpp. Ben jij ook een changemanager, projectleider of heb je een andere functienaam maar soortgelijke taken? Lees dan snel verder in de volgende alinea. Hier zal uitgelegd worden hoe je in contact komt met qcpp en hoe je je kunt aanmelden voor een black belt training.

Aanmelden voor de training

qcpp is gevestigd in Waardenburg. De organisatie begrijpt dat je wellicht nog veel vragen hebt over de black belt training. Zij nemen dan ook alle tijd om deze vragen te beantwoorden. Op de website onder het kopje contact staan de contactgegevens. Je kunt de organisatie zowel per telefoon als per e-mail bereiken. Ook is het mogelijk om het contactformulier op de website in te vullen. Mocht je enthousiast zijn geraakt over de black belt training, dan kun je ook op dezelfde genoemde manieren contact opnemen met de organisatie en je aanmelden. Wanneer je kiest voor de black belt training van qcpp dan geniet je de volgende voordelen:

  • Professionele hulp
  • Nieuwe kennis
  • Enthousiaste docenten
  • Een betere organisatie
  • Een grotere winst