Ik raad deze fotograaf in Flevoland van harte aan!

Ik raad deze fotograaf in Flevoland van harte aan!Ik vind het altijd heel moeilijk om een goede foto van mezelf te maken. Het is namelijk altijd zo dat ik er niet natuurlijk op sta. Doorgaans heb ik mijn ogen dicht en kijk ik alsof mij iets mankeert. Toen ik dus vorig jaar een foto van mijzelf moest hebben om op mijn website te zetten, wist ik dus ook meteen dat ik niet zelf aan de slag zou moeten gaan om een prent van mezelf te schieten. Vandaar dat ik maar eens even op zoek ben gegaan naar een goede fotograaf in Flevoland. Ik wilde namelijk graag een fotograaf in Flevoland vinden omdat ik zelf in Lelystad woon en ik geen zin had om heel ver te moeten reizen om een foto te laten maken. Vandaar dat het voor mij dus voor de hand lag om een fotograaf in Flevoland te zoeken. Ik had op dat moment nog geen idee waar ik deze fotograaf in Flevoland zou kunnen vinden, maar ik had al snel door dat ik maar eens even op het internet zou moeten gaan kijken. Dat heb ik dus ook gedaan en zo kwam ik terecht bij JustJules. Deze vrouw sprak mij meteen heel erg aan. Op haar site zag ik meteen dat ik hier te maken had met een heel goede fotograaf in Flevoland omdat zij zelf ook een heel goede foto op haar site heeft geplaatst. Zo kon ik dus meteen wat van haar werk bekijken. Ik vind het altijd belangrijk dat iemand ook weet waar hij mee bezig is, en ik zag meteen dat deze fotograaf in Flevoland heel veel verstand van zaken had. Vandaar dat ik deze fotograaf in Flevoland graag wilde vragen om een aantal foto’s van mij te maken. Dat was voor haar geen enkel probleem en voor ik het wist, had ik een afspraak met haar kunnen regelen. Dat was heel prettig want er was namelijk enige haast bij geboden.

Ik heb heel fijn samengewerkt met deze fotograaf in Flevoland

Omdat ik altijd hoge eisen stel aan de foto’s die ik van mezelf laat maken, wilde ik graag even met deze fotograaf in Flevoland bespreken wat de mogelijkheden allemaal waren. Ik kreeg te horen dat ik de foto zo kon maken zoals ik dat graag zou willen. Vandaar dat ik besloten heb om een sessie buiten te gaan doen. Dat is namelijk heel fijn omdat het een wat lossere sfeer creëert. Ik heb een dagje in de natuur doorgebracht met deze fotograaf in Flevoland en dat is mij heel erg goed bevallen. Juliette weet heel erg goed hoe ze bijvoorbeeld met het licht om moet gaan. Ik kreeg van haar heel goede aanwijzingen en dat was heel fijn om te merken. Ik heb het dan ook geen moment als moeilijk of ongemakkelijk ervaren om met haar te werken. Ik ben daarom heel blij dat ik Juliette heb gevraagd om mij te helpen om een goede foto te maken. Mocht u ook met haar willen samenwerken, dan raad ik u aan om even naar JustJules.nl te komen surfen. Hier leest u namelijk meer over deze vakvrouw.

Ik raad deze fotograaf sterk aan!

Als u ook een goede foto van uzelf wilt laten maken, raad ik u Juliette van harte aan. Deze vrouw werkt namelijk:

  • zeer professioneel
  • met heel goede apparatuur
  • tegen zeer scherpe tarieven

Mocht u willen weten wat Juliette allemaal in haar portfolio heeft, kom deze dan een keer bekijken op haar site. U zult zien dat u te maken heeft met een zeer veelzijdige, professionele fotograaf.