Inschrijven op datingsites

Inschrijven op datingsitesNadat ik twintig jaar was getrouwd dacht ik dat we gelukkig waren. Ik was in ieder geval wel gelukkig maar mijn man was dat niet meer. Op een dag heeft hij zijn koffer gepakt en ging hij ervandoor. Het hielp natuurlijk niet echt dat we beide veel onderweg waren voor ons werk. Maar het was toch een enorme klap toen hij weg ging. Ik had het totaal niet zien aankomen en het deed pijn. Het heeft dan ook een lange tijd geduurd voordat ik verder ging met mijn leven. De eerste periode was ik vooral bezig met overleven. Daarna kwam ik er achter dat mijn leven was veranderd. Nu was ik weer alleen, zonder dat ik hiervoor had gekozen. Na een jaar alleen te zijn had ik er weer zin in om iemand te ontmoeten. Ik keek ernaar uit om een avondje uit te gaan met een leuke man. Op aanraden van een vriendin schreef ik me in voor verschillende datingsites.   

Datingsites voor een avondje uit

Ik vond het heel spannend om me in te schrijven voor verschillende datingsites. Het was een grote beslissing om mezelf neer te zetten op een datingsite. Het is toch een soort van markt waar je jezelf moet verkopen. Ik maakte me dan ook enorm druk over wat mijn omgeving ervan zou vinden. Ik maakte me druk over wat mijn moeder ervan vond dat ik een profiel had aangemaakt voor meerdere datingsites. Mijn vriendin vond het maar onzin en heeft me overgehaald om het toch te proberen. Ze vertelde me dat de kans veel groter is om een leuke man te ontmoeten via een dating site dan in de supermarkt. Het was best leuk om mijn eigen profiel te maken en hierin duidelijk te vermelden naar wie ik op zoek ben. Het heeft me ook veel geleerd over mezelf. Door de profielen te maken besefte ik me ineens dat mijn ex-man helemaal niet bij me past. Het is goed dat het zo is gelopen. Een van mijn bezwaren was dat er veel mensen actief zijn op deze sites die zich anders voordoen. Daar doe ik dus niet aan mee. Ik deel alleen maar foto’s die mezelf laten zien en ben heel eerlijk over wie ik ben.

Datingsite een handig middel

Een datingsite is een middel om een leuke partner te ontmoeten. Het betekend niet meteen dat je de volgende dag je droomman of vrouw hebt gevonden. Maar het is eerder een middel waarmee je met elkaar in contact komt. Net zoals sociale media een middel is om oude klasgenoten terug te vinden. Waarom je een profiel wilt maken op datingsites:  

  • Iedereen is op zoek naar een leuke man of vrouw
  • Het is gemakkelijk om hier iemand te ontmoeten
  • Wees jezelf, deel echte foto’s en laat zien wie je bent
  • Zie het als een leuk experiment om andere mensen te ontmoeten
  • Schrijf je vandaag nog in voor deze datingsites

Nadat ik er weer alleen voor stond was ik een lange tijd vrijgezel. Ik vond het belangrijk om tijd te maken voor mezelf en echt te herstellen van mijn scheiding. Maar na een jaar keek ik er weer naar uit om een avondje op stap te gaan en mensen te ontmoeten. Het leek me wel leuk om weer met iemand uit te gaan. Ik wilde graag weer met iemand daten. Maar welke datingsites zijn er dan allemaal? Het is dan heel fijn als je een website tegenkomt die ze allemaal op een rijtje zet. Welke online dating site geeft een overzicht van alle mogelijke datingsites. Neem een kijkje op de website https://welkeonlinedatingsite.nl.