Koffiemachine in kantine laten plaatsen

In veel sportkantines in Nederland was tot voor kort alleen filterkoffie verkrijgbaar. Tegenwoordig wordt er echter steeds vaker gevraagd om echte espresso. Espresso wordt gezet onder hoge druk, en verschilt hierin van filterkoffie. Filterkoffie wordt opgeschonken en dat resulteert in een milde koffie. Espressokoffie smaakt een stuk sterker en kan samen met opgeschuimde melk tot een lekkere cappuccino worden gemaakt. Wilt u in uw sportkantine overstappen van filterkoffie naar een koffiemachine? U bent niet de enige. Een veelgehoord bezwaar is dat een koffiemachine voor een kantine erg duur is, en dat klopt ook. Een koffiemachine voor een kantine aanschaffen is duur en het duurt lang voordat u deze investering eruit heeft. Gelukkig zijn er ook andere opties. Zo kunt u een koffiemachine voor de kantine ook huren, bijvoorbeeld via clubcaffe.nl. Club Caffe zorgt ervoor dat u als kantinehouder altijd beschikt over een goed werkende koffiemachine voor in uw kantine. Er is daarbij keuze uit diverse merken en varianten, bijvoorbeeld:

  • Milano
  • Lattiz

De Milano is een van de meest gebruikte koffiemachines ter wereld en zet niet alleen de beste espresso, maar kan ook veel koffie snel achter elkaar zetten. Dat is belangrijk bij het gebruik van een koffiemachine in een kantine. Er is immers snel sprake van piekbelasting van de koffiemachine na een wedstrijd of in een pauze. De Lattiz is een goede aanvulling op de Milano. De koffiemachine in de kantine maakt de koffie, en de Lattiz kan voor warme, opgeschuimde melk zorgen. Hiermee serveert u heerlijke cappuccino’s of een goede latte aan uw klanten. Club Caffe kan binnen enkele dagen een koffiemachine in uw kantine plaatsen. Hiervoor neemt u contact op via de website.

Voordelen van gehuurde koffiemachine in kantine

De voordelen van een gehuurde koffiemachine voor uw kantine mogen duidelijk zijn. Het is goedkoper om een koffiemachine te huren, en bovendien zorgt Club Caffe voor het onderhoud aan de machine. U krijgt hierbij uiteraard een instructie voor dagelijks gebruik en reiniging van de machine. Mocht er iets mee aan de hand zijn neemt Club Caffe het onderhoud voor zijn rekening. Hiervoor hoeft u niet extra te betalen. Als u kiest voor het huren van een koffiemachine is het niet nodig het aankoopbedrag te betalen, maar betaalt u maandelijks een vast bedrag. U least als het ware een koffiemachine voor uw kantine. De ervaring leert dat klanten van sportclubs zeer tevreden zijn over de koffie die er wordt geserveerd, na het installeren van bijvoorbeeld een Milano koffiemachine. Vragen over de machine? Of wilt u meer weten over het bedienen van een dergelijke koffiemachine? U kunt vrijblijvend contact opnemen met Club Caffe.

Koffie en sport

Koffie en sport gaan over het algemeen goed samen. Veel sporters hebben baat bij een kop koffie voorafgaand aan het sporten. Toeschouwers kunnen lekker opwarmen na een wedstrijd bij een kop koffie of thee. Dit gebeurt veelal in voetbalkantines, maar fitnesslocaties beschikken tegenwoordig bijna zonder uitzondering over een koffiemachine. Ook interesse in een koffiemachine in uw kantine? Kijk dan eens op de website van Club Caffe voor meer informatie: https://www.clubcaffe.nl/koffiemachine-kantine. U kunt ervoor kiezen de Lattiz erbij te bestellen. Dit stelt u in staat alle soorten koffie te maken voor uw klanten. Voor veel sportclubs is het rendabel om een koffiemachine en Lattiz te huren. Hiermee kan de prijs van een kop koffie omhoog, waarmee extra inkomsten worden opgehaald. Dat kan ten goede komen aan de sportclub in kwestie. Zo draagt het drinken van een kop koffie in de kantine zelfs bij aan de club.