Krijg meer informatie over een lening voor lasten dekking

In de meeste gevallen heeft u altijd genoeg geld achter de hand voor het geval u iets nodig heeft. In sommige gevallen moet u echter toch geld lenen. Dit is in de meeste gevallen een lening voor lasten dekking. Een lening voor lasten dekking kan u helpen om net dat beetje extra geld te hebben om uw lasten te kunnen betalen. Bij ‘t Assurantiekantoor leggen wij u graag uit hoe u een lening voor lasten dekking kunt aanvragen en welke mogelijkheden er zijn. Zo kunt u direct beginnen met een lening voor lasten dekking en bent u goed voorbereid voor zowel de lening als het terugbetalen ervan.

Uw lening voor lasten dekking bepaald door voorwaarden

De Europese Commissie wil binnen de Europese Unie een interne markt opzetten die zich bezighoudt met consumptieve leningen. Per jaar gaat hier namelijk ongeveer achthonderd miljard in om, waarvan 1 procent naar het buitenland gaat. Wanneer er duidelijke regels worden opgesteld voor de standaardinformatie die men moet invullen, kan een consument inzien wat hij moet betalen voor een lening in het land waar hij woont of een andere lidstaat van de EU. Zo kunt u eenvoudig een lening voor lasten dekking aanvragen en zijn er betere afspraken over de terugbetaalcapaciteit van de mensen die geld lenen. Een lening voor lasten dekking moet u altijd verantwoord lenen, zodat u geen risico’s loopt dat u niet terug kunt betalen. Om de maximale leenverstrekking te kunnen vaststellen, gebruiken verzekeraars enkele onderdelen:

  • Netto inkomen
  • Aflossingscapaciteit
  • Leennorm

De netto inkomen zijn op maandbasis, wanneer kinderbijslag, reiskostenvergoeding, vakantiegeld, zorgtoeslag, de tegemoetkoming van schoolkosten en de vergoeding voor teruggave van belasting en ziektekosten buiten beschouwing worden gelaten. De leennorm is het bedrag dat nadat de lasten van dit bedrag zijn afgehaald overblijft voor levensonderhoud. Afhankelijk hiervan wordt de aflossingscapaciteit bepaald. Dit is altijd minimaal 2 procent van de lening voor lasten dekking. De persoonlijke lening wordt in een keer uitgekeerd door de bank. Bij deze lening is precies bekend wat de rente is, hoelang de looptijd bedraagt en wat het bedrag per periode is. Over het algemeen kan de looptijd van deze lening afwisselen tussen zes en honderdtwintig maanden. U heeft met deze lening niet veel vrijheid, doordat eerder aflossen vaak een boete bedraagt. Echter staat hier wel alles op voorhand vast, waardoor u een helder beeld heeft van de gehele lening voor lasten dekking. Onze medewerkers kunnen u te allen tijde assisteren bij de zoektocht naar de juiste leningen met de beste voorwaarden. Zo bent u altijd op de hoogte van alles en sluit u direct de juiste lening voor lasten dekking af.

Wij kunnen u ook aan een lening helpen

‘t Assurantiekantoor is uw specialist op het gebied van leningen. Wij hebben jarenlange ervaring binnen het werkveld en kunnen u daarom altijd van deskundig advies of alle informatie over de mogelijkheden voorzien. Daarnaast kunnen wij ook een lening voor u plannen en afsluiten bij een gewaarborgde Nederlandse geldverstrekker. Hierbij speelt rente een rol en de voorwaarden en draagkracht voor een verantwoorde lening zijn van essentieel belang. Wij staan voor persoonlijke aandacht en goede service, zodat u altijd gegarandeerd de beste lening tot uw beschikking heeft. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, behoefte aan advies of wilt u de mogelijkheden voor uw lening met ons bespreken? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op t-assurantiekantoor. Onze medewerkers helpen u dan graag verder door het beantwoorden van uw vragen en u te voorzien van alle benodigde informatie.