Kunst op glas; een aanwinst voor in huis

Interglass uit ’s-Gravenzande is als gespecialiseerd bedrijf in glas voor woningen en bedrijven een geheel nieuwe weg ingeslagen door de handen in een te slaan met enkele kunstenaars voor de ontwikkeling van kunst op glas. Deze nieuwe ontwikkeling geeft u de mogelijkheid om op een bijzondere wijze een kunstwerk te integreren in:

  • Uw woning
  • Uw bedrijfspand
  • Uw overheidskantoor
  • Uw verenigingsgebouw

Kunst op glas is ontwikkeld om op speciale plaatsen kunst in de open ruimte te verwerken. Veel mensen kiezen ervoor om een kunstwerk op de muur te plaatsen. Dit is logisch, maar wanneer er veel glazen wanden in een ruimte aanwezig zijn, dan is het lastig om ook kunst onderdeel te maken van deze ruimte. Met het kunst op glas van Interglass wordt hiervoor een oplossing geboden. Daarmee heeft u overigens ook nog eens een heel uniek kunstwerk, dat speciaal voor uw locatie kan worden vervaardigd. We nemen een diepere kijk in het aanbod van kunst op glas door Interglass.

Kunst op glas; een verrassende verrijking

Het kunst op glas dat Interglass aanbiedt kan op vele verschillende manieren worden aangebracht. We nemen verschillende soorten locaties als voorbeeld om u een beeld te geven van de mogelijkheden voor het aanbrengen van kunst op glas op uw locatie. Denkt u bijvoorbeeld aan uw woning. Veel huizen zijn een mengeling van oude stijlen aangevuld met nieuwe stijlen. Andere huizen zijn zeer modern gebouwd, maar er zijn in Nederland ook nog veel historische panden die bewoond worden. Het mooie is dat het kunst op glas op al deze plaatsen toepasbaar is. Dit kan natuurlijk op een stuk glas wat u aan de muur hangt, maar wat dacht u van het plaatsen van een deur van glas met hierop een uniek kunstwerk? De kunstenaars die Interglass heeft aangetrokken voor het aanbieden van kunst op glas worden juist geïnspireerd door het gebruik van dit soort glaswerk op verschillende locaties. Een modern huis kan hierdoor een echte eyecatcher krijgen, die kleur en vrolijkheid in huis brengt. Een historisch huis kan met een modern kunstwerk opeens een geheel nieuwe uitstraling krijgen. Hoe mooi kan het zijn om bijvoorbeeld twee grote ruimtes, een voor en achterkamer die kamer en suite met elkaar verbonden zijn, te voorzien van schuifdeuren met kunst op glas erin. Dit verrassend effect verrijkt de woning en maakt het historische karakter van een pand opeens heel eigentijds, zonder enige afbreuk te doen aan elementen die de tand des tijds goed hebben doorstaan. Het maakt dus niet uit wat voor woning u heeft, een kunstwerk dat op glas is aangebracht en deel uitmaakt van uw woning geeft opeens een geheel nieuwe kijk op uw eigen huis. Het voordeel is dat het glaswerk ook nog eens heel praktisch in gebruik is, waarbij u het eenvoudig kunt schoonmaken als dat moet. U heeft met een kunstwerk van Interglass direct bij het binnentreden van gasten in uw huis een gespreksonderwerp om over te praten.

Een speciaal kunstwerk in de publieke ruimte

Voor bedrijven, overheden, verenigingen en andere gebouwen waar veel publiek aanwezig is, is het kunst op glas natuurlijk een fantastisch idee. Een open kantoor met veel glazen wanden kan met een kunstwerk op één van deze glazen wanden toch privacy bieden, zonder het open karakter van de ruimte te onderbreken. Een blikvanger in publieke ruimtes is al snel een onderwerp van gesprek. Interglass werkt voor deze kunstwerken samen met enkele kunstenaars die al vele jaren ervaring hebben met werken op glas. Op interglass.nl staan enkele voorbeelden om u hier een goed beeld van te geven. Heeft u zelf interesse in een kunstwerk. Neemt u dan geheel vrijblijvend eens contact op met Interglass.

Lees meer…