Met een Solex door Twente voor het hele gezin of bedrijf

Twente ontdekken kan op veel manieren. De leukste is met een Solex door Twente te rijden, waarbij u met een groep mensen een Solex in Twente huurt. De eerste bromfietsen in Nederland worden gebruikt voor leuke tochten in de omgeving, zoals rijden op een Solex in Twente. De eenvoudig te bedienen voertuigen kunnen door vrijwel iedereen bestuurd worden. Met een brommercertificaat mag u op de gewone Solex in Twente rijden, voor een Solex met trapondersteuning is zelfs helemaal geen rijbewijs vereist. Daarom is het een leuk uitje voor de gehele familie of als bedrijfsuitje. Ontdek nu de mogelijkheden bij ‘T Twents Kwartiertje en plan uw uitje met de gehele familie of uw bedrijf gemakkelijk door een offerte aan te vragen op https://www.twentskwartiertje.nl/.

Verschillende mogelijkheden voor Solex in Twente

Het huren van een Solex in Twente kan een leuk familie-uitje zijn. De voertuigen worden namelijk in grote aantallen verhuurd, waardoor iedereen van de familie mee kan op een rondje sightseeing. Zo kunt u niet alleen met uw gezin, maar ook met de hele familie een Solex in Twente huren om er een leuke dag van te maken. Als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest is een Solex in Twente ook een goede optie. Dankzij de grappige kleding bij een vrijgezellenfeest is de sfeer onder de deelnemers vaak al snel goed. Het huren van een Solex in Twente lijkt zo bijna een themafeest, waarvan ook de gehele omgeving kan meegenieten. Wij hebben veel mogelijkheden om het huren van een Solex in Twente nog leuker te maken. Daarnaast kunt u vooraf de route uitzetten, maar ook gewoon de omgeving verkennen. Wilt u meer dan alleen een Solex in Twente huren, dan hebben wij verschillende opties:

  • Solex en de speelhal combineren
  • Zowel op een Solex rijden als paintballen
  • Het combineren van Solex en Shortgolf of Midgetgolf
  • Naast het Solex rijden kunt u ook een hapje eten en een drankje erbij bestellen
  • Voor het ultieme waterpret kunt u ook met de Solex en daarna kanovaren

U ziet dat wij veel verschillende mogelijkheden hebben om uw dag nog leuker te maken. Daarnaast is alles scherp geprijsd, waardoor uw uitje geen rib uit uw lijf hoeft te betekenen. Ontdek nu alle mogelijkheden op onze website en vraag direct een offerte uit voor uw uitje. Laat u verrassen door de beeldschone omgeving van Twente en huur nu een Solex om samen met uw gezin, vrienden of bedrijf alle verborgen plekken te ontdekken.

Een geschikte feestlocatie voor iedere gelegenheid of uitje

‘T Twents Kwartiertje is uw partycentrum voor iedere gelegenheid. Zo kunt u bijvoorbeeld voor een personeelsfeest of vrijgezellenfeest bij ons terecht. Daarnaast bieden wij veel verschillende mogelijkheden aan voor een Solextour. Sinds 2007 zijn we actief met het verhuren van solexen en tuktuks, onder de naam Solexverhuur Twente. Inmiddels hebben we ruim 150 solexen, 10 tuktuks en 50 retro look scooters. Deze verhuren we vanaf onze feestlocatie in Weerselo. Op deze feestlocatie organiseren we ook feesten voor bedrijven, themafeesten en borrels. Ook heeft u de mogelijkheid om bij ons te barbecueën, is er een speelhal aanwezig en verschillende golfbanen. Zoals u ziet hebben wij een ruim assortiment om uw dagje uit tot een groot succes te maken. Graag stellen wij samen met u een programma op die geheel bij uw dag past. De offerte is aan te vragen via onze website, maar u kunt ook contact met ons opnemen middels de contactgegevens die vermeld staan op onze website. Wij helpen u graag om een onvergetelijke dag te organiseren.