Mooi in vorm door middel van de spierstimulator

Mooi in vorm door middel van de spierstimulatorIk zit weer heel erg goed in mijn vel dankzij de spierstimulator van Feel Well. Al geruime tijd ben ik bezig met afslanken en dat gaat me redelijk goed af. Ik heb mijn levensstijl aangepast en daarbij ben ik op gaan letten op wat ik eet. Met name nadat ik gelezen had over het soort eten dat past bij je lichaamsbouw en hoe je dat in jouw voordeel kunt gebruiken om blijvend af te vallen. Dat is me aardig gelukt. Wat wel lastig is, zijn de plekken waar je met gezond eten en oefeningen moeilijk wat aan kunt doen. Zo heb ik zelf nogal last van vetophoping op:

  • De onderbuik, vooral onder mijn navel
  • De zijkanten van mijn onderrug, dus de love-handles
  • De zijkanten van mijn bovenbenen

Ik heb van alles geprobeerd, maar op natuurlijke wijze is het mij niet gelukt om hier echt effectief wat aan te doen. In mijn zoektocht naar tips voor het afvallen ben ik wel op feelwell.nl terecht gekomen en die site heb ik in mijn favorieten opgeslagen, omdat ze hier door middel van een spierstimulator je lichaam strakker kunnen krijgen, ook op de plekken waar je het zelf lastig van vindt om die goed aan te pakken.

Een spierstimulator voor mijn probleemzones

Ik heb natuurlijk alle informatie eerst eens tot mij genomen van de website en vervolgens heb ik besloten om een afspraak te maken. Feel Well richt zich volledig op mensen die hun ideale gewicht willen bereiken én die ook de vorm van hun lichaam daarop willen laten aansluiten. Gewichtsverlies is iets waar veel mensen blij mee zijn, maar juist het feit dat het lastig is om zelf controle te houden op de plek op je lichaam waar je afvalt, zorgt ervoor dat mensen weer ontmoedigd raken. Ik merk dat bij mijzelf in ieder geval wel en het laatste waar ik op zit te wachten is weer een volgende emotionele vreetbui omdat het afvallen niet lukt zoals ik dat wil. Feel Well is wat dat betreft een organisatie die op goede en betaalbare wijze ondersteuning biedt, met onder andere de spierstimulator, voor het bereiken van deze doelen. Ik heb er erg veel baat bij. Niet alleen om af te vallen, maar om de hele vorm van mijn lichaam in balans te krijgen. Ik ben dan ook gegaan voor de hele aanpak, inclusief adviezen, ondanks dat ik al goed op weg was met afvallen.

Hoe ik met Feel Well te werk ben gegaan

Ik heb contact opgenomen en een afspraak gemaakt om mijn wensen, mijn doelen en  mijn strategie te bespreken. Daarbij heb ik voedingsadvies gevraagd, omdat ik wel op de goede weg ben, maar niet helemaal zeker weet of ik alle goede voedingsbestanddelen binnen krijg. Daarnaast heb ik gevraagd of de spierstimulator voor mij een blijvend effect kan hebben in mijn probleemzones. De uitleg die ik daarna kreeg was heel helder en duidelijk en ik vind dat Feel Well mij goed heeft geïnformeerd en geadviseerd, onder andere voor de inzet van een spierstimulator in mijn probleemzones. Het voordeel van de spierstimulator is dat je je hele lichaam inspant zonder er iets voor te hoeven doen. Het is eigenlijk vervangend sporten voor mensen die vanwege gezondheid of misschien bij tijdgebrek niet naar een sportschool kunnen. Dit heeft voor mij het positieve effect dat ik een strakker lichaam krijg en het vet afbreek waar dat nodig is. De spierstimulator is voor mij de toevoeging in mijn strijd tegen de kilo’s waar ik altijd al naar op zoek was. Nu zweer ik erbij, want het werkt echt.