Ons huis verkopen in Sliedrecht

Mijn vrouw en ik hebben ongeveer 10 jaar geleden een huis in Sliedrecht gekocht. Mijn vrouw komt uit Sliedrecht en wilde graag weer in haar geboortedorp wonen. Haar ouders wonen ook nog in Sliedrecht en ze heeft daar nog veel bekenden en vrienden wonen. Wij hebben met veel plezier vele jaren in Sliedrecht gewoond, maar wilden na ongeveer 8 jaar weer verhuizen. Wij hadden een mooi huis gezien in een ander dorp in de buurt en wilden hier graag gaan wonen. Het leek ons echter verstandig om eerst ons eigen huis te verkopen in Sliedrecht. Destijds werden er steeds meer huizen verkocht en de markt zag er goed uit. Wij dachten dat wij gemakkelijk zelf ons huis konden verkopen in Sliedrecht, hiermee zouden wij veel geld besparen. Het bedrag dat je moet betalen aan een verkoopmakelaar is vaak een paar procent van de verkoopprijs en dat geld wilden wij graag zelf gebruiken. Wij hadden ons aangemeld bij verschillende verkoopwebsites en hadden een pagina gemaakt voor ons huis. Het bleek echter een stuk lastiger om zelf ons huis te verkopen in Sliedrecht. Wij krijgen wel bezoekers op onze pagina, maar weinig mensen waren geïnteresseerd om het huis te zien. We hadden een paar koppels die bij ons langskwamen, maar die brachten allemaal geen bod op ons huis uit. Na een half jaar gaven wij het op en leek het ons beter om ons huis te verkopen via een makelaar. Wij wilden graag ons huis verkopen in Sliedrecht en het bleek niet gemakkelijk om dit zelf te doen. Maar een aantal maanden later hadden wij nog steeds ons huis niet verkocht en gingen wij daarom maar naar een andere makelaar. Het bleek deze makelaar echter ook niet te lukken om ons huis te verkopen en we kregen het idee dat ons huis onverkoopbaar was.  

Een huisverkopen in Sliedrecht via Hofstede Makelaardij Sliedrecht

We hadden al veel dingen met ons huis geprobeerd, zoals een opendag en de prijs verlagen, maar allemaal zonder succes. Een van onze vrienden wist dat wij veel moeite hadden om ons huis te verkopen in Sliedrecht en raadde ons aan om bij Hofstede Makelaardij Sliedrecht langs te gaan. Hij had via deze makelaar zijn huis verkocht en was erg over ze te spreken. Die avond bezochten wij de website hofstedemakelaardij.nl van deze makelaar en maakten online een afspraak. Het gesprek met de makelaar was erg prettig, wij legden uit dat wij veel moeite hadden om ons huis te verkopen in Sliedrecht en wat wij allemaal al hadden geprobeerd. De makelaar was erg positief en dacht dat hij het huis voor ons kon verkopen, zonder dat wij de verkoopprijs hoefden te verlagen. De makelaar maakten een plan voor de verkoop van het huis en ging direct aan de slag. Het was duidelijk dat deze makelaar veel meer energie in de verkoop stak dan de vorige makelaars en wij hadden goede hoop.  

Ons huis verkocht

Het harde werk van de makelaar had effect, want wij hadden al snel verschillende bezoekers. Een van deze bezoekers bracht ook een bod uit op ons huis en hier waren wij al erg blij mee. Gelukkig wilden deze mensen het bod na overleg verhogen, waardoor wij uiteindelijk de gewenste prijs kregen voor ons huis. Na twee jaar lukte het ons eindelijk om ons huis te verkopen in Sliedrecht en dat was dankzij de hulp van Hofstede Makelaardij Sliedrecht. Daarom kunnen wij voor een huis verkopen in Sliedrecht Hofstede Makelaardij Sliedrecht aanraden.

  • Het lukte ons zelf niet
  • Ook niet via andere makelaars
  • Een actieve houding van deze makelaar
  • Uiteindelijk ons huis verkocht