Op zoek naar een Eames EA117 bureaustoel?

Als je net zoals ik een enorme designliefhebber bent moet je natuurlijk aan je bureau een Eames EA117 bureaustoel hebben, hoef ik niet eens uit te leggen, toch? De Eames EA117 bureaustoel heeft echt het beste van twee werelden, hij is namelijk super mooi en ook nog eens super comfortabel. Die van mij bestelde ik in de webshop van Cavel Design (www.caveldesign.com) en ik heb er werkelijk geen moment spijt van gehad. Deze design bureaustoel had ik eigenlijk alleen nog maar online en in magazines gespot, en ik had er dus nog nooit op gezeten. Dit belette me er echter niet van er een te bestellen voor aan mijn bureau, en ik ben heel blij dat ik dat gedaan heb. De Eames EA117 bureaustoel zit namelijk super lekker, en heeft (zoals verwacht) mijn hele werkplek een super de luxe uitstraling. En dat terwijl de replica van deze stoel niet eens zo duur is, bij Cavel Design althans. Daar bestel je hem al voor €229,-, afhankelijk van het aantal stoelen dat je nodig hebt. Ik hoefde er maar één en was zodoende €259 kwijt. maar ook dat vind ik helemaal niet duur voor zo’n luxe design bureaustoel. Ik heb dan ook geen spijt van mijn aankoop.

Waar bestel je een Eames EA117 bureaustoel?

Voor mij was de keuze snel gemaakt, ik bestelde mijn Eames bureaustoel bij Cavel Design. De reden hiervoor is dat ze in hun webshop hele mooie replica’s aanbieden van deze stoel, waaronder een prachtig exemplaar met grijs linnen bekleding. Deze vond ik zo mooi dat ik geen moment getwijfeld heb en mijn Eames EA117 bureaustoel bestelde bij Cavel Design. Overigens hebben ze ook een leren variant, maar ik vond de linnen look heel mooi en bovendien voelt het wat warmer aan. Wat mij betreft zit dat ietsje comfortabeler als je aan het werk bent, maar ieder zijn ding… Bovendien heeft de stoel hele mooie kenmerken, namelijk:

  • Een design dat volledig is gebaseerd op het originele ontwerp.
  • Hele luxe, geweven stof.
  • Een hele degelijke en kwalitatief goede kanteltechniek.

Deze stoel is werkelijk niet va de echte Eames EA117 bureaustoel te onderscheiden als je het mij vraagt. Ik vind het dan ook altijd apart als mensen perse de originele versie willen hebben, terwijl ze bij Cavel Design deze prachtige replica kunnen bestellen. Je ziet het verschil echt niet!

Online design replica’s bestellen

In de webshop van Cavel Design vind je niet alleen de replica van de prachtige Eames EA117 bureaustoel, waar ik zo verliefd op werd. Ze hebben namelijk nog veel meer mooie replica’s staan, die allemaal niet te onderscheiden zijn van de echte, originele exemplaren. Denk maar eens aan de DAW stoel in diverse kleuren. Ik ben aan het overwegen deze aan te schaffen voor aan mijn eettafel omdat ook dit een heel comfortabel exemplaar is. Bovendien kun je hem bij Cavel Design in diverse kleuren bestellen, zoals standaard zwart, wit of grijs, maar ook knallend geel of petrolblauw. Dat wordt nog lastig kiezen uit al die mooie design replica’s!

Lees meer…