Verken de onderwater wereld via een duikvakantie in Egypte

Verken de onderwater wereld via een duikvakantie in EgypteAls je op vakantie gaat, dan verken je vaak de wereld boven het wateroppervlak. Je gaat overal naar toe, je hebt excursies, je rijdt op quads en paarden en natuurlijk ga je naar het strand. Tijdens andere vakanties ga je misschien een berg beklikken of de woeste natuur te lijf. Maar je bent altijd boven zeeniveau. Als je al het water in gaat, dan is het vaak om even lekker te gaan zwemmen. Er is natuurlijk niets mis met dit soort van vakanties, want er is genoeg te verkennen op het landoppervlak. Je hebt er mooie natuur, schitterende uitzichten, exotische dieren en natuurlijk zijn er ook nog eens vele steden die je kunt verkennen. In de winter kun je ook nog eens van de sneeuw genieten tijdens een wintersport vakantie. Kortom, er is op het land van alles te doen. Toch is er onder het wateroppervlak ook heel veel te beleven. Vooral in gebieden die rijk zijn aan koraal. Mocht je dus eens iets anders willen, kies dan eens voor een duikvakantie in Egypte. Als je namelijk kiest voor een duikvakantie, dan is het zaak dat je deze vakantie in een land organiseert waar ook daadwerkelijk iets te zien is onder water. Je kunt wel een duikvakantie in Nederland gaan boeken, maar in het bruine troebele water aan de Hollandse kust zie je natuurlijk bar weinig. En al kon je alles zien wat er te zien valt, dan nog is het niet de moeite waard omdat er simpelweg vrij weinig te zien valt in de Nederlandse wateren. Daarom doe je er goed aan om warme klimaten op te zoeken. Je kunt naar Australië gaan en het Groot Barrièrerif bekijken, maar je kunt het ook dichter bij huis zoeken. Je kunt bijvoorbeeld een duikvakantie in Egypte boeken. In Egypte heb je heerlijke temperaturen die zich prima lenen voor snorkelen en diepzeeduiken. Daarnaast heb je onder water in Egypte vaak de mooiste koraalriffen met tal van verschillende kleurrijke vissen. Zelfs met een snorkel is het al een groot feest, maar als je kiest voor een duikvakantie in Egypte, dan kun je echt optimaal genieten van de onderwaterwereld. Duiken is ook een hele andere ervaring dan snorkelen. Want als je snorkelt, dan lig je in de regel op het water. Je bent als het ware nog steeds een soort buitenstaander. Maar als je kiest voor een duikvakantie, dan ga je echter diep het water in duiken en dan zweef je ook echt tussen de vissen die om je heen zwemmen. Je hebt bijna het gevoel alsof je kunt vliegen, want je kunt alle kanten op zwemmen. Er is geen onder en boven meer. Je kunt 360 graden draaien en alleen door de zon boven je weet je nog wat boven is.

Waar kan ik een duikvakantie in Egypte boeken?

Als je een duikvakantie in Egypte wilt boeken, dan kun je terecht op de site van vakantieduiker.nl. Hier kun je ook als beginner een duikvakantie in Egypte boeken. Je zal dan ook worden begeleid en het voordeel is ook dat je kunt profiteren van een Nederlandse instructeur in Egypte. Dat voelt vaak net even een stukje meer vertrouwd. Dit kun je dus regelen als je een duikvakantie in Egypte boekt via vakantieduiker.nl.

Geen zin in Egypte? Kies voor één van de vele andere bestemmingen

Wellicht heb je geen zin om een duikvakantie in Egypte te boeken. Dat is natuurlijk mogelijk en daarom kun je bij vakantieduiker ook duikvakanties boeken naar vele andere bestemmingen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Costa Rica
  • India
  • Bonaire
  • Australië