Waarom taxi in Delft?

Waarom taxi in Delft?Delft is een stad in de provincie Zuid-Holland. De stad kent ruim 100.000 inwoners en staat bekend om haar technologie, historie en creativiteit. Er komen veel toeristen af op de binnenstad, die een rijke historie kent. Met name de Oranjes, Delfts Blauw en Johannes Vermeer zijn hierin een belangrijke schakel. Veel mensen komen iedere dag naar Delft of verlaten de stad op weg naar een andere bestemming. De stad is echter druk en dit kan veel tijd kosten en stress opleveren. Je wil natuurlijk graag op tijd komen en op files sta je niet te wachten. Wil je je hier allemaal geen zorgen om maken en vooral ontspannen aankomen op je bestemming? Dan kun je kiezen voor een taxi in Delft.  Deze taxi rijdt al jarenlang honderden mensen van en naar hun bestemming voor erg lage prijzen. Taxi in Delft zorgt voor zowel particulier en zakelijk personenvervoer. Ze denken graag mee in wensen op het gebied van personen en contractbedrijf. Dit vindt plaats in Nederland, maar ook in het buitenland. Hiermee is taxi in Delft zeer divers in het aanbieden van haar dienst.

Prijzen taxi in Delft

Op de website https://delft.taxi/ staan al enkele prijzen vermeld en die laten je zien hoe welke goedkope tarieven deze taxi hanteert en zij rijden onder andere naar de volgende bestemmingen:

  • Taxi naar Schiphol.
  • Taxi naar Rotterdam.
  • Taxi naar Den Haag
  • Taxi in en om Delft

Een taxi van Delft naar Schiphol kost slechts 59 euro. Van Delft naar Rotterdam station of centrum is maar 35 euro. Ditzelfde geldt voor de ritten naar Den Haag station of centrum. Binnen Delft kost het van vrijdag t/m zondagochtend na 17:00 tot 06:00 maar 10 euro. De retour prijzen zijn allemaal hetzelfde en blijven tevens gelijk. Ook als je de heenweg met 3 personen gebruik maakt van de taxi en de terugweg met 4 personen gebruik maakt van de taxi in Delft. De taxi Delft rijdt altijd. 7 dagen in de week, ook midden in de nacht, met slecht weer en zelfs in de file. Kies voor een luxe taxi of een taxibusje. Cityway kent met haar taxi Delft een hoge mate van betrouwbaarheid. De website heeft tevens de mogelijkheid om via een tool voorafgaand aan je rit alles te berekenen. Je kunt op de website inloggen onder het kopje ‘My Taxi’. Via deze tool kun je direct aangeven van welke plek je wil worden opgehaald en wat je bestemming mag worden. Je kunt zelfs direct betalen door middel van diverse betaalmethoden. Deze dienst is alleen bedoeld voor leden, maar dit is meer dan de moeite waard. Leden kunnen namelijk gebruik maken van promotie codes, die regelmatig uitgereikt worden. Je maakt dan gebruik van nog meer korting. Via de website kun je je aanmelden en vandaag nog een account maken.

Meer informatie

Wil je meer informatie over taxi Delft of gewoon alvast een taxirit reserveren? Je kunt telefonisch contact opnemen met 015-2577099 of via 06-58899863. Ritten kunnen telefonisch gereserveerd worden maar ook via de website. Via de website kun je inloggen met je inloggegevens en zodoende profiteren van optimale kortingen. Heb je geen inlogcodes, maar wil je wel reserveren via de website? Dan is dat ook mogelijk. Je kunt op de website het online contactformulier invullen en zodoende een taxirit boeken. Ze zijn ook per email bereikbaar. Mails mogen verstuurd worden naar  info@delft.taxi. Voor optimale betrouwbaarheid van de taxi in Delft is het aan te raden om 24 uur van te voren te boeken. Zodoende zul je niet voor teleurstellingen komen te staan en kun je je op zeer rustige en professionele wijze laten vervoeren naar jouw bestemming!